Image of Norman Reedus

Norman Reedus

Norman Mark Reedus (born January 6, 1969) is an American actor. He is perhaps best known for his portrayal as Murphy MacManus in the 1999 film The Boondock Saints and for the character of Daryl Dixon in the AMC television series The Walking Dead. He has also directed several videos and modeled for various fashion designers. Description above from the Wikipedia article Norman Reedus, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 6, 1969 в Hollywood - Florida - USA
Кино / ТВ Кредиты:
60
Впервые появился:
на movie The Boondock Saints III
Последний проект:
Кино Три девятки 2016-02-19
Известный в фильмах
Poster of Ходячие мертвецы
Poster of Полиция Гавайев
Poster of Блэйд 2
Poster of Святые из Бундока
Фильмография
Кино The Boondock Saints III Murphy MacManus 2018
Кино Три девятки Russel Welch 2016-02-19
Кино Каникулы Trucker 2015-07-28
Кино Vacation Trucker 2015-07-29
Кино Воздух Bauer 2015-08-14
Кино Sky Diego 2015-09-16
Кино Dead Meat Walking: A Zombie Walk Documentary Himself 2014-01-28
Series Ночное шоу с Джимми Фэллоном Himself 2014-02-17
Кино Драйвер на ночь Cameo #2 2014-10-14
Кино Lennon or McCartney Himself (archive footage) 2014-12-12
Кино アイアンマン:ライズ・オブ・テクノヴォア Punisher 2013-04-24
Кино Луч света младший Justin 2013-04-20
Кино Хроники ломбарда Stanley 2013-07-12
Кино The Image Revolution Himself 2013-11-21
Кино The Walking Dead: A Decade of Dead 2013-10-11
Кино Hello Herman Lax 2012-06-05
Кино Ночь тамплиера Henry Flesh 2012-01-01
Кино Lady Gaga: Judas Judas 2011-05-05
Кино Nightmare Factory Himself 2011-10-27
Кино Ollie Klublershturf vs. the Nazis Barry 2010-09-14
Кино Заговорщица Lewis Payne 2010-09-10
Кино 8 Uhr 28 Stranger 2010-09-17
Series The Walking Dead Daryl Dixon 2010-10-31
Series Полиция Гавайев Unknown 2010-09-20
Series Ходячие мертвецы Daryl Dixon 2010-10-31
Кино Мескада Dennis Burrows 2010-10-03
Кино Messengers 2: The Scarecrow John Rollins 2009-07-21
Кино Святые из Бундока 2: День всех святых Murphy MacManus 2009-11-24
Кино Пандорум Shepard 2009-09-08
Кино Red Canyon Mac 2008-01-01
Кино Разыскивается герой Swain 2008-03-28
Кино Кадиллак Рекордс Chess Engineer 2008-12-05
Кино Мороз по коже Ray Perso 2007-01-01
Кино Гангстер Detective in Morgue 2007-11-02
Кино Преступление Vincent Harris 2006-09-11
Кино 13 Graves Norman 2006-11-18
Кино Антитела Polizist Schmitz 2005-04-24
Series Мастера ужасов Unknown 2005-10-28
Кино Cigarette Burns Kirby 2005-12-16
Кино Tough Luck Archie 2004-11-03
Кино Until the Night Robert 2004-06-12
Кино Octane Recovery Man 2003-05-16
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Кино Блэйд 2 Scud 2002-03-22
Кино Deuces Wild Marco 2002-05-03
Кино The Beatnicks Nick Nero 2001-06-30
Кино Beat Lucien Carr 2000-01-29
Кино Bad Seed Jonathan Casey 2000-06-06
Кино Сплетня Travis 2000-04-21
Кино Gossip Travis 2000-04-21
Кино 8 миллиметров Warren Anderson 1999-02-26
Кино Let The Devil Wear Black Brautigan 1999-01-01
Кино Святые из Бундока Murphy McManus 1999-01-22
Кино Dark Harbor Young Man 1999-12-31
Кино Floating Van 1999-10-08
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Зачарованные Unknown 1998-10-07
Кино Reach The Rock Danny 1998-10-16
Кино Мутанты Jeremy 1997-08-22
Кино Кровь с молоком Harry Odum 1997-09-01