Image of Kate Hudson

Kate Hudson

From Wikipedia, the free encyclopedia. Kate Garry Hudson (born April 19, 1979, height 5' 6" (1,68 m)) is an American actress. She came to prominence in 2001 after winning a Golden Globe and receiving several nominations, including a nomination for an Academy Award for Best Supporting Actress, for her role in Almost Famous. She then starred in the hit film How to Lose a Guy in 10 Days (2003) which gained her wider fame. She has since established herself in Hollywood after starring in several productions including Raising Helen (2004), The Skeleton Key (2005), You, Me and Dupree (2006), Fool's Gold (2008) and Bride Wars (2009).


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 19, 1979 в Los Angeles - California - USA
Кино / ТВ Кредиты:
45
Впервые появился:
на movie Me & My Shadow
Последний проект:
Кино Глубоководный горизонт 2016-09-29
Известный в фильмах
Poster of Лёгкие деньги
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Alex & Emma
Poster of Gossip
Фильмография
Кино Me & My Shadow Heidi 2018
Кино Глубоководный горизонт Felicita Williams 2016-09-29
Кино Кунг-фу Панда 3 Mei Mei (voice) 2016-01-23
Кино Несносные леди Jesse 2016-04-28
Кино Рок на Востоке Merci 2015-10-22
Кино Лёгкие деньги Anna Reed 2014-09-26
Кино Хотел бы я быть здесь Sarah Bloom 2014-01-18
Кино Фундаменталист поневоле Erica 2013-03-17
Кино Clear History Rhonda 2013-08-10
Кино Завершить историю Rhonda 2013-08-10
Кино Главное - не бояться! Marley Corbett 2011-02-03
Кино Жених напрокат Darcy 2011-05-05
Кино Убийца внутри меня Amy Stanton 2010-02-19
Кино Девять Stephanie 2009-12-03
Кино Война невест Liv 2009-01-09
Кино The Victoria's Secret Fashion Show 2008 Herself 2008-02-02
Кино Девушка моего лучшего друга Alexis 2008-09-19
Кино Золото дураков Tess Finnegan 2008-02-07
Кино Он, я и его друзья Molly 2006-07-14
Кино Ключ от всех дверей Caroline Ellis 2005-07-29
Кино Модная мамочка Helen Harris 2004-05-27
Кино Как отделаться от парня за 10 дней Andie Anderson 2003-02-07
Кино Alex & Emma Emma Dinsmore / Ylva / Elsa / Eldora / Anna 2003-06-16
Кино Развод Isabel Walker 2003-08-08
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Четыре пера Ethne 2002-09-08
Series Ант и Дек: Готовая еда субботним вечером Unknown 2002-06-08
Кино Ricochet River Lorna 2001-10-23
Кино Про Адама Lucy Owens 2000-01-28
Кино Сплетня Naomi Preston 2000-04-21
Кино Почти знаменит Penny Lane 2000-09-15
Кино Доктор «Т» и его женщины Dee Dee 2000-09-13
Кино Gossip Naomi Preston 2000-04-21
Кино 200 сигарет Cindy 1999-02-26
Кино Desert Blue Skye Davidson 1999-06-06
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series EZ Streets Larraine Cahill 1996-10-27
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14