Image of Eugene Levy

Eugene Levy

Eugene Levy (born December 17, 1946) is a Canadian actor, television director, producer, musician, and writer. He is known for his work in Canadian television series, American movies, and television movies. He is the only actor to have starred in all seven of the American Pie films, as Noah Levenstein. Description above from the Wikipedia article Eugene Levy, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 17, 1946 в Hamilton, Ontario, Canada
Кино / ТВ Кредиты:
78
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино В поисках Дори 2016-06-16
Известный в фильмах
Poster of Being Canadian
Poster of Лесная братва
Poster of Гаррисон Бержерон
Poster of SCTV Channel
Фильмография
Series Stay Tuned Unknown 2016
Series Committed Unknown 2016
Кино В поисках Дори Charlie (voice) 2016-06-16
Series Шиттс Крик Johnny Rose 2015-01-13
Кино Being Canadian Himself 2015-09-18
Кино Вышибала Dr. Glatt 2012-01-06
Кино Американский пирог: Все в сборе Jim's Father 2012-04-04
Кино Программа защиты свидетелей Мэдеи George Needleman 2012-06-29
Кино Gooby Mr Nerdlinger 2009-04-17
Кино Ночь в музее 2 Albert Einstein Bobbleheads (voice) 2009-05-20
Кино Штурмуя Вудсток Max Yasgur 2009-09-03
Кино Астробой Orrin (voice) 2009-10-15
Кино Американский Пирог: Книга Любви Mr. Levenstein 2009-06-18
Кино Американский Пирог: Переполох в Общаге Mr. Levenstein 2007-12-10
Кино Любопытный Джордж Clovis (voice) 2006-02-10
Кино Лесная братва Lou (voice) 2006-04-22
Кино Американский Пирог: Голая Миля Mr. Levenstein 2006-12-07
Кино На ваш суд Morley Orfkin 2006-11-22
Кино Тот самый человек Andy Fiddler 2005-09-08
Кино Американский пирог: Музыкальный лагерь Mr. Levenstein 2005-10-30
Кино Оптом дешевле 2 Jimmy Murtaugh 2005-12-21
Кино Мгновения Нью-Йорка Max Lomax 2004-05-01
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Дом вверх дном Howie Rottman 2003-03-07
Кино Тупой и ещё тупее тупого: Когда Гарри встретил Ллойда Principal Collins 2003-06-13
Кино A Mighty Wind Mitch Cohen 2003-04-16
Кино Американский пирог 3: Свадьба Jim's Father 2003-08-01
Series Greg the Bunny Gil Bender 2002-03-27
Кино Репли-Кейт Jonas Fromer / Repli-Jonas 2002-01-18
Кино Как Майк Frank Bernard 2002-07-03
Кино Американский пирог 2 Jim's Father 2001-08-10
Кино Обратно на Землю Keyes 2001-02-16
Series Off Centre Unknown 2001-10-14
Кино Интуиция Bloomingdale's Salesman 2001-10-05
Кино Победители шоу Gerry Fleck 2000-09-19
Кино The Ladies Man Bucky Kent 2000-10-13
Кино The Secret Life of Girls Hugh Sanford 1999-05-29
Кино Американский пирог Jim's Father 1999-07-09
Кино Почти герои Guy Fontenot 1998-05-29
Кино Richie Rich's Christmas Wish Professor Keanbean 1998-11-03
Series TRL Unknown 1998-09-14
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Hiller and Diller 1997-09-23
Кино В ожидании Гаффмана Dr. Allan Pearl 1996-01-31
Кино Множество Vic 1996-07-19
Кино Отец невесты 2 Mr. Habib 1995-02-10
Кино Гаррисон Бержерон President McCloskey 1995-08-13
Series Шоу Дрю Кэри Dr. Rider 1995-09-13
Series Дакмен Unknown 1994-03-05
Кино Я люблю неприятности Ray, Justice of the Peace 1994-06-29
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Оставайтесь с нами Crowley 1992-08-14
Series Без ума от тебя Unknown 1992-09-23
Кино Отец невесты Singer at Audition 1991-12-20
Кино Зона скорости Leo Ross 1989-04-21
Series Camp Candy 1989-09-09
Кино Skeleton Bert Harris 1988-02-06
Кино Bride of Boogedy Tom Lynch 1987-04-12
Кино Club Paradise Barry Steinberg 1986-07-11
Кино Вооружены и опасны Norman Kane 1986-08-15
Кино Billy Crystal: Don't Get Me Started Morty Arnold 1986-08-09
Кино The Last Polka Stan Shmenge 1985-04-15
Series Театр Рэя Брэдбери Unknown 1985-05-21
Series George Burns Comedy Week Unknown 1985-09-18
Кино Всплеск Walter Kornbluth 1984-03-09
Кино Каникулы Car Salesman 1983-07-28
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Кино Going Berserk Sal DiPasquale 1983-09-30
Series SCTV Channel 1983-11-22
Series SCTV Network 90 1981-05-16
Кино Тяжёлый металл Sternn / Male Reporter / Edsel (voice) 1981-08-07
Кино Nothing Personal Marty 1980-03-28
Кино Double Negative Matt 1980-05-12
Series CBS News Sunday Morning Unknown 1979-01-28
Кино Running Ritchie Rosenberg 1979-10-30
Series Секонд Сити ТВ 1976-09-21
Кино Cannibal Girls Clifford Sturges 1973-04-01
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18