Image of William H. Macy

William H. Macy

From Wikipedia, the free encyclopedia. William Hall Macy, Jr. (born March 13, 1950) is an American actor and writer. He was nominated for an Academy Award for his role as Jerry Lundegaard in Fargo. He is also a teacher and director in theater, film and television. His film career has been built mostly on his appearances in small, independent films, though he has appeared in summer action films as well. Macy has described his screen persona as "sort of a Middle American, WASPy, Lutheran kind of guy... Everyman". He has won two Emmy Awards and a Screen Actors Guild Award, being nominated for nine Emmy Awards and seven Screen Actors Guild Awards in total. He is also a three-time Golden Globe Award nominee.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 13, 1950 в Miami - Florida USA
Кино / ТВ Кредиты:
120
Впервые появился:
на movie Krystal
Последний проект:
Кино Стоянка 2017-09-01
Известный в фильмах
Poster of Фаворит
Poster of Фарго
Poster of Bakersfield P.D.
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино Krystal Wyatt 2018
Кино Стоянка 2017-09-01
Series Ничего общего Unknown 2016
Series The Wool Cap Unknown 2016
Кино Кровный отец Kirby Curtis 2016-08-11
Кино Stealing Cars Philip Wyatt 2016-04-05
Кино Dial a Prayer Bill 2015-01-01
Кино Уолтер Dr. Corman 2015-03-13
Кино Комната Robert Newsome 2015-10-16
Кино Psychos Milton Arbogast 2014-02-25
Кино Торт Leonard 2014-09-07
Кино Вальс в два такта Carl 2014-11-21
Кино Неуправляемый 2014-10-17
Кино Единственный выстрел Pitt 2013-02-09
Кино Доверься мне Gary 2013-04-20
Кино Ветер крепчает Satomi (voice) 2013-07-20
Кино Citizen Hearst Narrator 2013-03-14
Кино Суррогат Father Brendan 2012-05-02
Кино Эрнест и Селестина: Приключения мышки и медведя Head Dentist (voice) 2012-12-12
Series Бесстыдники Frank Gallagher 2011-01-09
Кино Линкольн для адвоката Frank Levin 2011-03-17
Кино Мармадюк Don Twombly 2010-06-04
Кино Дрянная девчонка Ray 2010-09-12
Кино Камень желаний Dr. Noseworthy 2009-08-21
Кино Кража в музее George 2009-05-09
Кино Барт снял номер в гостинице Ernie Stein 2008-04-25
Кино Приключения Десперо Lester (voice) 2008-12-19
Кино Сделка Charlie Berns 2008-11-20
Кино Реальные кабаны Dudley Frank 2007-03-02
Кино Он был тихоней Gene Shelby 2007-11-23
Кино Curious George - Rocket Ride and Other Adventures 2007-05-15
Кино Doogal Brian 2006-02-24
Series Любопытный Джордж Narrator 2006-09-04
Series Отряд «Антитеррор» Unknown 2006-03-07
Кино Внутренняя империя Announcer 2006-09-06
Кино Победитель Lefty Maginnis (Voice) 2006-09-15
Кино Бобби Paul Ebbers 2006-09-05
Кино Сахара Admiral Jim Sandecker 2005-04-06
Кино Счастливчик Эдмонд Edmond 2005-08-31
Кино Здесь курят Senator Ortolan Finistirre 2005-09-05
Кино Спартанец Stoddard 2004-03-12
Кино U-429: Подводная тюрьма Nathan Travers 2004-01-01
Кино Reversible Errors Arthur Raven 2004-05-23
Кино The Wool Cap Gigot 2004-11-20
Кино Сотовый Sgt. Bob Mooney 2004-09-06
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Тормоз Bernie Lootz 2003-01-17
Кино Беспечный ездок и бешеный бык Narrator 2003-03-09
Кино Stealing Sinatra John Irwin 2003-01-24
Кино Minnesota Nice Himself 2003-04-01
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Фаворит Tick Tock McGlaughlin 2003-07-22
Series Out of Order 2003-06-01
Кино Добро пожаловать в Коллинвуд Riley 2002-05-24
Кино Door to Door Bill Porter 2002-07-14
Кино It's a Very Merry Muppet Christmas Movie Glenn 2002-11-29
Кино Парк Юрского периода 3 Paul Kirby 2001-07-18
Series Good Day Live Unknown 2001-09-17
Кино Focus Lawrence 'Larry' Newman 2001-10-19
Кино Жизнь за кадром Walt Price 2000-08-26
Кино Паника Alex 2000-12-01
Кино Магнолия Donnie Smith 1999-12-08
Кино Таинственные люди The Shoveler 1999-08-06
Series Бэтмен будущего Unknown 1999-01-10
Кино A Slight Case of Murder Terry Thorpe 1999-09-19
Кино Happy, Texas Sheriff Chappy Dent 1999-12-03
Кино Гражданский иск James Gordon 1998-03-05
Кино The Con Bobby 1998-03-04
Кино Плезантвиль George Parker 1998-09-17
Кино Психо Milton Arbogast 1998-12-04
Кино Секрет Н.И.М.Х. 2 Justin 1998-12-22
Кино Jerry and Tom Karl 1998-12-04
Series Sports Night Unknown 1998-09-22
Кино Colin Fitz Mr. O'Day 1997-01-01
Кино Самолет президента Major Caldwell 1997-07-25
Кино Ночи в стиле буги Little Bill 1997-09-11
Кино Плутовство CIA Agent Charles Young 1997-12-25
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Andersonville Col. Chandler 1996-03-03
Кино Фарго Jerry Lundegaard 1996-04-05
Кино Убрать перископ Captain Knox 1996-03-01
Кино Hit Me Policeman 1996-09-09
Кино Fargo Jerry Lundegaard 1996-04-05
Кино Призраки Миссисипи Charlie Crisco 1996-12-20
Series Супермен Unknown 1996-09-06
Кино Above Suspicion Pros. Atty. Schultz 1995-01-01
Кино Убийство первой степени Bill McNeill 1995-01-20
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Кино Mr. Holland's Opus Vice Principal Gene Wolters 1995-12-29
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Кино Клиент Dr. Greenway 1994-07-20
Кино Being Human Boris 1994-05-06
Кино Oleanna John 1994-11-04
Кино Эволвер Evolver (voice) (as W.H. Macy) 1994-12-31
Кино Dead on Sight 1994-09-02
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Кино Бенни и Джун Randy Burch 1993-04-16
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Выбор игры Tunafish Father 1993-08-13
Series Bakersfield P.D. Unknown 1993-09-14
Кино Двадцать баксов Property Clerk 1993-10-21
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино The Water Engine Charles Lang 1992-08-24
Кино The Heart of Justice Booth 1992-10-14
Кино Homicide Tim Sullivan 1991-05-28
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Кино Игорный дом Sgt. Moran 1987-10-11
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Кино The Last Dragon J.J, 1985-03-22
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Спенсер Unknown 1985-09-20
Series Kate & Allie Unknown 1984-03-19
Кино The Boy Who Loved Trolls Wiseman 1984-08-01
Кино Военные игры NORAD Officer 1983-06-03
Кино Somewhere in Time Critic (as W.H. Macy) 1980-10-02
Кино Foolin' Around Bronski 1980-10-17
Кино The Awakening Land Will Beagle 1978-02-19
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18