Image of Stanley Tucci

Stanley Tucci

Stanley Tucci (born November 11, 1960) is an American actor, writer, film producer and film director. He has been nominated for several notable film awards, including an Academy Award for Best Supporting Actor, for his performance in The Lovely Bones (2009). Description above from the Wikipedia article Stanley Tucci, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 11, 1960 в Peekskill, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
110
Впервые появился:
на movie Reds and Grays
Последний проект:
Кино Трансформеры: Последний рыцарь 2017-06-21
Известный в фильмах
Poster of Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть 1
Poster of Мартышки в космосе: Ответный удар
Poster of 3 lbs
Poster of Большие неприятности
Фильмография
Кино Patient Zero 2018
Кино Красавица и чудовище Maestro Cadenza 2017-03-16
Кино Трансформеры: Последний рыцарь Merlin 2017-06-21
Кино Reds and Grays Nobby 2016
Series Conspiracy Unknown 2016
Series Winchell Unknown 2016
Кино Шальная карта Baby 2015-01-14
Кино В центре внимания Mitchell Garabedian 2015-11-06
Series Фортитьюд DCI Morton 2015-01-29
Кино Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть 2 Caesar Flickerman 2015-11-18
Кино Приключения мистера Пибоди и Шермана Leonardo da Vinci (voice) 2014-02-07
Кино Маппеты 2 Ivan the Guard 2014-03-20
Кино Голодные игры: Сойка-пересмешница. Часть 1 Caesar Flickerman 2014-11-18
Кино Трансформеры: Эпоха истребления Joshua 2014-06-25
Кино The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 Caesar Flickerman 2014-11-21
Кино Версальский роман Duke Philippe d'Orleans 2014-09-13
Кино Ветер крепчает Caproni (voice) 2013-07-20
Кино Джек – покоритель великанов Roderick 2013-02-27
Кино Перси Джексон и Море чудовищ Mr. D / Dionysus 2013-08-07
Кино Пятая власть James Boswell 2013-10-11
Кино Вельветовое утро 2013-12-10
Кино Голодные игры: И вспыхнет пламя Caeser Flickerman 2013-11-15
Кино The Hunger Games: Catching Fire Caesar Flickerman 2013-11-22
Кино Грязные игры Ray Fuller 2012-09-06
Кино Гамбит Martin Zaidenweber 2012-11-07
Кино Голодные игры Caesar Flickerman 2012-03-12
Кино Борьба за ваше право Father 2011-04-22
Кино Предел риска Eric Dale 2011-09-28
Кино Captain America: The First Avenger Dr. Abraham Erskine 2011-07-22
Кино Первый мститель Abraham Erskine 2011-07-22
Кино Мартышки в космосе: Ответный удар Senator (voice) 2010-05-26
Кино Отличница легкого поведения Dill Penderghast 2010-09-10
Кино Burlesque Sean 2010-11-24
Кино Бурлеск Sean 2010-11-23
Кино Джули и Джулия: Готовим счастье по рецепту Paul Child 2009-08-06
Кино Милые кости George Harvey 2009-12-26
Кино Приключения Десперо Boldo (voice) 2008-12-19
Кино Кит Киттредж: Загадка американской девочки Uncle Hendrick 2008-07-02
Кино Мартышки в космосе Senator (voice) 2008-07-17
Кино На трезвую голову Martin Fox 2008-08-01
Кино Однажды в Голливуде Scott Solomon 2008-10-17
Кино Four Last Songs Larry 2007-01-11
Кино Blind Date Don 2007-05-16
Кино Мистификация Shelton Fisher 2006-10-14
Series 3 lbs Douglas Hanson 2006-11-14
Кино Счастливое число Слевина Det. Brikowski 2006-02-24
Кино Дьявол носит «Prada» Nigel 2006-06-30
Кино Роботы Herb Copperbottom (voice) 2005-03-10
Кино Irving Thalberg: Prince of Hollywood Narrator 2005-02-01
Кино Терминал Frank Dixon 2004-06-17
Кино Давайте потанцуем Link 2004-10-15
Кино Жизнь и смерть Питера Селлерса Stanley Kubrick 2004-05-21
Кино Spin Frank Haley 2003-10-23
Кино Земное ядро Dr. Conrad Zimsky 2003-03-28
Кино Большие неприятности Arthur Herk 2002-04-05
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Кино Проклятый путь Frank Nitti 2002-07-12
Кино Госпожа горничная Jerry Siegel 2002-12-13
Кино Sidewalks of New York Griffin 2001-11-23
Кино Top Hat and Tales: Harold Ross and the Making of the New Yorker 2001-01-01
Кино Conspiracy Adolf Eichmann 2001-05-19
Кино Любимцы Америки Dave Kingman 2001-07-17
Кино Заговор Adolf Eichmann 2001-05-19
Кино The Whole Shebang Giovanni Bazinni 2001-02-11
Series Bull 2000-08-15
Кино Joe Gould's Secret Joe Mitchell 2000-01-21
Кино На дне бездны Preston D'Ambrosio 1999-08-25
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Кино Сон в летнюю ночь Puck 1999-04-25
Кино Montana Nicholas 'Nick' Roth 1998-01-01
Кино The Alarmist Heinrich Grigoris 1998-10-23
Кино Winchell Walter Winchell 1998-11-21
Кино The Impostors Arthur 1998-05-18
Кино Менее привычная жизнь Elliot Zweikel 1997-10-24
Кино The Eighteenth Angel Todd Stanton 1997-01-01
Кино Разбирая Гарри Paul Epstein 1997-08-26
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино The Daytrippers Louis D'Amico 1996-01-01
Кино Большая ночь Secondo 1996-09-20
Кино A Modern Affair Peter Kessler 1996-09-06
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Jury Duty Frank 1995-04-12
Кино Поцелуй смерти Frank Zioli 1995-04-21
Кино Sex and the Other Man Arthur Wilkins 1995-06-13
Series Murder One Richard Cross 1995-09-19
Кино Счастливый случай Eddie Biasi 1994-07-29
Кино Mrs. Parker and the Vicious Circle Fred Hunter 1994-09-07
Кино Somebody to Love George 1994-09-27
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Кино Семейство Блюз под прикрытием Muerte 1993-09-10
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино Дело о пеликанах Khamel 1993-12-16
Кино In the Soup Gregoire 1992-10-23
Кино Фотограф Sal 1992-01-01
Кино Прелюдия к поцелую Taylor 1992-07-10
Кино Бетховен Vernon 1992-04-03
Кино Билли Батгейт Lucky Luciano 1991-11-01
Кино Men of Respect Mal 1990-01-18
Series Lifestories Art Conforti 1990-08-20
Series Закон для всех Frank Mirelli 1990-03-27
Кино Быстрая перемена Johnny 1990-07-13
Кино The Feud 1989-09-30
Кино Fear, Anxiety & Depression Donny 1989-12-08
Кино Monkey Shines Dr. John Wiseman 1988-07-29
Кино Who's That Girl 2nd Dock Worker 1987-08-07
Series Wiseguy Unknown 1987-09-16
Series Thirtysomething Unknown 1987-09-29
Series Криминальная история Unknown 1986-09-18
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16