Image of Billy Crudup

Billy Crudup

From Wikipedia, the free encyclopedia. William Gaither "Billy" Crudup ( born July 8, 1968) is an American actor of film and stage. He is well known for his roles as guitarist Russell Hammond in Almost Famous, Will Bloom in Big Fish, and Ashitaka in Princess Mononoke. He also starred in the 2007 romantic comedy film Dedication, alongside Mandy Moore. In 2009, he appeared as Doctor Manhattan in the film Watchmen and as J. Edgar Hoover in the film Public Enemies. Description above from the Wikipedia article  Billy Crudup, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 8, 1968 в Manhasset, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
48
Впервые появился:
на series Дневное шоу с Тревором Ноем 1996-07-22
Последний проект:
Кино Flashpoint 2020-04-03
Известный в фильмах
Poster of Кровные узы
Poster of Джонни Д.
Poster of Watchmen
Poster of Хранители
Фильмография
Кино Flashpoint Henry Allen 2020-04-03
Кино Prologue: Last Supper Christopher Oram 2017-02-22
Кино 1 Mile to You Coach K 2017-04-07
Кино Youth in Oregon Brian Gleason 2017-02-03
Кино Лига справедливости: Часть 1 Henry Allen 2017-11-15
Кино Чужой: Завет Christopher Oram 2017-05-09
Кино Джеки The Journalist 2016-12-02
Кино Женщины ХХ века William 2016-12-25
Кино Тюремный эксперимент в Стэнфорде Dr. Philip Zimbardo 2015-07-17
Кино В центре внимания Eric Macleish 2015-11-06
Кино Стеклянный подбородок J.J. Cook 2014-04-19
Кино Неуправляемый Sam 2014-10-17
Кино Самая длинная неделя Dylan Tate 2014-09-05
Кино Кровные узы Frank 2013-08-22
Кино Дружинники Neighbor 2012-07-26
Кино Тонкий лёд Randy 2011-01-24
Кино Слишком крут для неудачи Timothy Geithner 2011-05-22
Series Warren The Ape Unknown 2010-06-14
Кино Ешь, молись, люби Steven 2010-08-12
Кино Eat Pray Love Stephen 2010-08-13
Кино Watchmen - The Ultimate Cut 2009-03-06
Кино Хранители Jon Osterman / Dr. Manhattan 2009-03-05
Кино Watchmen Dr. Manhattan / Jon Osterman 2009-03-06
Кино Джонни Д. J. Edgar Hoover 2009-07-01
Кино The Phenomenon: The Comic That Changed Comics Himself 2009-07-21
Кино Pretty Bird Curtis 2008-08-08
Кино Посвящение Henry Roth 2007-01-22
Кино Миссия невыполнима 3 Musgrave 2006-05-03
Кино Ложное искушение Arch Cummings 2006-12-11
Кино Доверься мужчине Tobey 2005-09-01
Кино Big Fish Will Bloom 2004-01-09
Кино Красота по-английски Ned Kynaston 2004-09-03
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Крупная рыба Will Bloom 2003-12-25
Кино World Traveler 2002-01-17
Кино Шарлотта Грей Julien Levade 2001-12-17
Кино Почти знаменит Russell Hammond 2000-09-15
Кино Пробуждая мертвецов Fielding Pierce 2000-03-23
Кино Jesus' Son FH 1999-09-05
Кино Monument Ave. Teddy 1998-09-25
Кино Without Limits Steve Prefontaine 1998-09-11
Кино The Hi-Lo Country Pete Calder 1998-12-30
Кино Grind Eddie 1997-04-11
Кино Выдуманная жизнь Эбботов Jacey Holt 1997-04-04
Кино Принцесса Мононоке Ashitaka (voice) 1997-07-12
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Все говорят, что я люблю тебя Ken 1996-12-06
Кино Спящие Tommy Marcano 1996-10-18