Image of Pruitt Taylor Vince

Pruitt Taylor Vince

Pruitt Taylor Vince (born July 5, 1960) is an American award-winning character actor who has made many appearances in film and television. Description above from the Wikipedia article Pruitt Taylor Vince, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 5, 1960 в Baton Rouge - Louisiana - USA
Кино / ТВ Кредиты:
66
Впервые появился:
на series Полиция Майами: Отдел нравов 1984-09-16
Последний проект:
Кино Дары смерти 2017-03-17
Известный в фильмах
Poster of Ходячие мертвецы
Poster of Полиция Гавайев
Poster of Менталист
Poster of Лестница Иакова
Фильмография
Кино Дары смерти Ray 2017-03-17
Кино 13 грехов Vogler 2014-04-18
Кино Прекрасные создания Mr. Lee 2013-02-13
Кино Путешественник скорби Carl Marznap 2013-08-23
Кино Нарушая правила Happy 2012-03-09
Кино Тормоз Driver / Boss Terrorist (voice) 2012-03-22
Кино Сумасшедшая езда Roy 2011-02-24
Кино Липучка Jelly 2011-08-19
Кино Изнутри Ben Marshal 2011-12-31
Кино Как по маслу Ned Eaten 2011-09-03
Кино Существо Grover 2011-09-09
Series Полиция Гавайев Unknown 2010-09-20
Series Ходячие мертвецы Otis 2010-10-31
Кино The Smell of Success Cleveland Clod 2009-01-20
Кино В электрическом тумане Lou Girard 2009-04-15
Кино Травка Big Joe Sharpe 2009-09-13
Кино Дон МакКей Mel 2009-04-24
Series Настоящая кровь Finn 2008-09-07
Series Canterbury's Law Unknown 2008-03-10
Series Менталист J.J. LaRoche 2008-09-23
Кино Стёртая реальность Travis Gilmore 2007-02-12
Кино Похищение Ben Dexter 2007-03-09
Series Медиум Unknown 2005-01-03
Кино Константин: Повелитель тьмы Father Hennessy 2005-02-08
Кино Drop Dead Sexy Spider 2005-03-12
Кино Drop Dead Sexy Spider 2005-03-12
Series Дедвуд Unknown 2004-03-21
Series Доктор Хаус Unknown 2004-11-16
Кино Идентификация Malcolm Rivers 2003-04-25
Series Оперативник Unknown 2003-09-26
Кино 13 Moons Owen 2002-08-30
Кино Симона Max Sayer 2002-08-23
Кино 24 часа Marvin 2002-09-20
Series Шпионка Unknown 2001-09-30
Кино Клетка Dr. Reid 2000-08-17
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Кино Сестричка Бетти Ballard 2000-09-08
Кино Mumford Henry Follett 1999-09-24
Кино Love from Ground Zero Walter 1998-09-30
Кино Легенда о пианисте Max Tooney 1998-10-28
Кино The End of Violence Frank Cray 1997-05-11
Кино Cold Around the Heart Johnny 'Cokebottles' Costello 1997-11-07
Кино Красивые девушки Stanley 'Stinky' Womack 1996-02-09
Кино Heavy Victor Modino 1995-01-20
Series Murder One Unknown 1995-09-19
Кино Under the Hula Moon Bob 1995-12-01
Кино Городские пижоны 2: Легенда о золоте Кёрли Bud 1994-06-10
Кино Прирожденные убийцы Deputy Warden Kavanaugh 1994-08-25
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Кино Дураков нет Rub Squeers 1994-12-23
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Кино Till Death Us Do Part Michael Brockington 1992-02-18
Кино Джон Ф. Кеннеди: Выстрелы в Далласе Lee Bowers 1991-12-20
Кино Dead in the Water Lou Rescetti 1991-12-04
Кино Fear Shadow Man 1990-07-15
Кино Дикие сердцем Buddy 1990-05-01
Кино Лестница Иакова Paul 1990-11-02
Series Квантовый скачок Unknown 1989-03-26
Кино К-9 Benny the Mule 1989-04-28
Кино Homer and Eddie Cashier 1989-08-17
Кино Красная жара Night Clerk 1988-06-17
Кино Миссисипи в огне Lester Cowens 1988-12-08
Кино Сердце Ангела Det. Deimos 1987-03-06
Кино Shy People Paul 1987-05-01
Кино Пьянь Joe 1987-09-02
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16