Image of Jennifer Tilly

Jennifer Tilly

​From Wikipedia, the free encyclopedia Jennifer Tilly (born September 16, 1958) is an American actress and poker player. She is an Academy Award nominee, and a World Series of Poker Ladies' Event bracelet winner. She is sister to Academy-Award-nominated actress Meg Tilly. Description above from the Wikipedia article Jennifer Tilly, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 16, 1958 в Harbor City, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
99
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино Renaissance Girl 2017-12-31
Известный в фильмах
Poster of Американская семейка
Poster of Особняк с привидениями
Poster of Гриффины
Poster of Лжец, лжец
Фильмография
Кино Renaissance Girl Martha 2017-12-31
Кино Единство Herself - Narrator (voice) 2015-08-12
Кино Тайная жизнь придурков Ms. Stewart 2013-09-27
Кино Return to Babylon Clara Bow 2013-08-11
Кино Проклятие Чаки Tiffany 2013-10-04
Кино 30 Beats Erika 2012-07-20
Series The Poker Lounge Unknown 2010-06-23
Кино Made in Romania Herself 2010-12-28
Кино Baiyin diguo Mrs. Landdeck 2009-02-12
Кино Imps* Joni 2009-02-10
Series Американская семейка Unknown 2009-09-23
Series Шоу Кливленда Unknown 2009-09-27
Кино Игроки Karen "Razor" Jones 2008-01-29
Кино Барт снял номер в гостинице Melinda 2008-04-25
Кино Inconceivable Salome 'Sally' Marsh 2008-06-18
Кино The Initiation of Sarah Dr. Eugenia Hunter 2006-01-01
Кино The Civilization of Maxwell Bright Dr. O'Shannon 2005-06-06
Кино Bailey's Billion$ Dolores Pennington 2005-08-05
Series Out of Practice Crystal 2005-09-19
Кино Страна приливов Queen Gunhilda 2005-09-09
Кино Perfect Opposites Elyse Steinberg 2004-02-06
Кино Second Best 2004-01-01
Кино Hollywood North Gillian Stevens 2004-01-12
Кино Не бей копытом Grace (voice) 2004-04-02
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Потомство Чаки Tiffany 2004-11-11
Кино Love on the Side Alma Kerns 2004-09-30
Кино El padrino Sebeva 2004-09-27
Кино Nowhere to Go But Up Edna 2003-01-01
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series World Poker Tour Unknown 2003-03-30
Кино Пансион Джерико Donna Cherry 2003-05-17
Кино Особняк с привидениями Madame Leota 2003-11-25
Series Шоу Грэма Нортона Unknown 2002-05-06
Кино Stage on Screen: The Women Crystal Allen 2002-06-18
Кино Dirt Hooker 2001-04-21
Series The Chris Isaak Show Unknown 2001-03-12
Кино Sister Mary Explains It All Philomena Rostovich 2001-05-27
Кино Relative Evil Dot 2001-09-01
Кино Fast Sofa Ginger Quail 2001-06-15
Кино Корпорация монстров Celia (voice) 2001-11-01
Кино Смерть в Голливуде Louella Parsons 2001-08-03
Кино Cord Helen 2000-01-01
Кино Bruno Dolores 2000-04-16
Кино Команда Ferris 'aka Maureen' Lowenstein 2000-08-21
Кино Танцы в «Голубой игуане» Jo 2000-09-14
Кино Goosed Charlene 1999-09-28
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Кино Муза Jennifer Tilly 1999-08-27
Кино Беспокойный свидетель Cathryn Richmond 1999-11-04
Кино Барток Великолепный Piloff (voice) 1999-11-15
Кино Бей в кость Herself (Ringside Fan) 1999-12-25
Кино Стюарт Литтл Camille Stout (voice) 1999-12-17
Кино Relax... It's Just Sex Tara Ricotto 1998-06-26
Кино Music from Another Room Nina Swan 1998-04-24
Кино Hoods Mary Crippa 1998-08-05
Кино Невеста Чаки Tiffany 1998-10-16
Series Gun Phyllis 1997-04-12
Кино Лжец, лжец Samantha Cole 1997-03-21
Кино The Wrong Guy Lynn Holden 1997-08-01
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Крестная мать Moyra Luciano 1997-11-16
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Edie & Pen Edie 1996-05-10
Кино Связь Violet 1996-09-13
Кино Домашний арест 1996-08-14
Кино American Strays Patty Mae 1996-09-12
Кино Embrace of the Vampire Marika 1995-05-30
Кино Bird of Prey Kily Griffith 1995-09-12
Кино Man with a Gun Rena Rushton / Kathy Payne 1995-10-09
Кино Heads Tina Abbot 1994-01-29
Кино Побег Fran Carvey 1994-02-11
Кино Пули над Бродвеем Olive Neal 1994-10-14
Кино Double Cross Melissa 1994-06-29
Кино At Home with the Webbers Miranda Webber 1993-01-01
Series Key West Savannah Sumner 1993-01-19
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино Сделано в Америке Stacy 1993-05-27
Кино Тень волка Igiyook 1992-03-05
Кино Дорз Okie Girl 1991-03-01
Series Pebble Mill Unknown 1991-10-14
Кино Far from Home Amy 1989-06-30
Кино The Fabulous Baker Boys Blanche 1989-10-13
Кино Let It Ride Vicki 1989-08-18
Кино Johnny Be Good Connie Hisler 1988-03-22
Кино Бодрость духов Miranda 1988-11-18
Кино Remote Control Allegra James 1988-04-07
Кино He's My Girl Lisa 1987-09-11
Кино Inside Out Amy 1986-11-01
Series Детективное агентство «Лунный свет» Unknown 1985-03-03
Series Stir Crazy Karen 1985-09-18
Кино Moving Violations Amy Hopkins 1985-04-19
Series Shaping Up Shannon Winters 1984-03-20
Кино Только большое чувство Mona 1984-11-09
Series Oh Madeline Laurie 1983-09-27
Series Чирс Unknown 1982-09-30
Series Ремингтон Стил Unknown 1982-10-01
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18