Image of Arielle Kebbel

Arielle Kebbel

Arielle Caroline Kebbel (born February 19, 1985) is an American model and actress. Arielle is perhaps best known for her roles in The Uninvited, American Pie Presents: Band Camp, John Tucker Must Die, Vampires Suck, The Vampire Diaries, Aquamarine and The Grudge 2. She is often considered as a Scream Queen. She currently plays Paige Thomas on Life Unexpected. Description above from the Wikipedia article Arielle Kebbel, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 19, 1985 в Winter Park - Florida - USA
Кино / ТВ Кредиты:
41
Впервые появился:
на movie Another Time
Последний проект:
Series Marcy 2016
Известный в фильмах
Poster of Я устал от тебя
Poster of Незваные
Poster of C.S.I.: Майами
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Фильмография
Кино Another Time Ally 2018
Series Marcy Arielle 2016
Кино Bridal Wave Georgie Dwyer 2015-01-24
Series Игроки Tracy Legette 2015-06-21
Series Постфактум Tammy 2014-02-06
Кино The After Tammy 2014-02-06
Кино Sweet Surrender Nancy 2014-07-01
Кино Бруклин в Манхэттене Chloe 2013-08-27
Кино Думай, как мужчина Gina 2012-04-16
Кино Supporting Characters Jamie 2012-01-23
Кино Brooklyn Brothers Beat the Best Cassidy 2012-09-21
Кино A Bride for Christmas Jessie 2012-12-01
Кино Мальчишник в Новом Орлеане Lucy 2011-09-23
Кино Answer This! Naomi 2011-10-13
Кино Я устал от тебя Randi 2011-12-09
Series Life Unexpected Paige Thomas 2010-01-18
Кино Вампирский засос Rachel 2010-08-18
Кино Незваные Alex 2009-01-30
Кино Багровая мгла Catherine 2008-08-22
Series Настоящая кровь Charlene 2008-09-07
Кино Неугасающий Emily 2008-09-26
Кино Daydreamer Casey Green 2007-01-01
Series Акула Unknown 2006-09-21
Кино Проклятие 2 Allison 2006-10-13
Кино Outlaw Trail: The Treasure of Butch Cassidy Ellie 2006-01-01
Кино Сдохни, Джон Такер! Carrie Schaeffer 2006-07-27
Кино Аквамарин Cecilia Banks 2006-03-03
Кино Будь круче! Robin 2005-03-04
Кино Рикер Cookie 2005-03-13
Кино Малыш и я Arielle 2005-12-02
Кино Американский пирог: Музыкальный лагерь Elyse 2005-10-30
Кино 10 грязных поступков Alison 2005-08-26
Series Clubhouse Kat 2004-09-26
Кино Улётный транспорт Heather Hunkee 2004-05-28
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Основа для жизни Unknown 2001-01-10
Series Девочки Гилмор Unknown 2000-10-05
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13