Image of Josh Radnor

Josh Radnor

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Joshua Michael "Josh" Radnor (born July 29, 1974, height 6' (1,83 m)) is an American actor, writer and director. He is best known for portraying the main character Ted Mosby on the popular, Emmy Award-winning CBS sitcom How I Met Your Mother. He made his writing and directorial debut with the 2010 comedy-drama film Happythankyoumoreplease, for which won the Sundance Film Festival Audience Award and was nominated the Grand Jury Prize. He is currently producing his second film, entitled Liberal Arts, which he again wrote and directs. Description above from the Wikipedia article Josh Radnor, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 29, 1974 в Columbus - Ohio - USA
Кино / ТВ Кредиты:
19
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Series Улица милосердия 2016-01-17
Известный в фильмах
Poster of Как я встретил вашу маму
Poster of Клиент всегда мертв
Poster of Гриффины
Poster of Закон и порядок
Фильмография
Series Улица милосердия Dr. Jed Foster 2016-01-17
Кино Галапагосская афера: Сатана явился в Эдем John Garth (voice) 2014-04-03
Кино Полудённая нега Jeff 2013-08-30
Кино Гуманитарные науки Jesse Fisher 2012-09-14
Кино Счастливы вместе Sam 2010-01-20
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Series Как я встретил вашу маму Ted Mosby 2005-09-19
Series How I Met Your Mother Ted Mosby 2005-09-19
Series Сваха Unknown 2003-09-26
Series The Court 2002-03-26
Кино Недетское кино Tour Guide 2001-12-07
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Series Гриффины Unknown 1999-01-31
Series Утренние новости Unknown 1999-11-01
Series Взгляд Himself 1997-08-11
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Himself 1983-04-04