Image of Jason Segel

Jason Segel

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Jason Jordan Segel (born January 18, 1980, height 6' 4" (1,93 m)) is an American television and film actor, screenwriter, musician, known for his work with producer Judd Apatow on the short-lived television series Freaks and Geeks and Undeclared, the movies Forgetting Sarah Marshall, Knocked Up, I Love You, Man, Gulliver's Travels, and Despicable Me, and also for his role as Marshall Eriksen in the CBS sitcom How I Met Your Mother. Description above from the Wikipedia article Jason Segel, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 18, 1980 в Los Angeles - California - USA
Кино / ТВ Кредиты:
37
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино Призрачная красота 2016-12-06
Известный в фильмах
Poster of Домашнее видео
Poster of Путешествия Гулливера
Poster of Как я встретил вашу маму
Poster of Гриффины
Фильмография
Series North Hollywood Unknown 2016
Series Harry Green and Eugene Eugene Green 2016
Кино Призрачная красота 2016-12-06
Кино Конец тура David Foster Wallace 2015-07-31
Кино Sex Tape Jay 2014-07-18
Кино Домашнее видео Jay 2014-07-17
Кино Конец света 2013: Апокалипсис по-голливудски Jason Segel 2013-06-12
Кино Немножко женаты Tom Solomon 2012-04-27
Кино Любовь по-взрослому Jason 2012-12-20
Кино Очень плохая училка Russell Gettis 2011-05-16
Кино Джефф, живущий дома Jeff 2011-09-13
Кино Маппеты Gary 2011-11-22
Кино Гадкий я Vector (voice) 2010-07-08
Кино Путешествия Гулливера Horatio 2010-12-25
Кино Despicable Me Vector 2010-07-09
Кино Люблю тебя, чувак Sydney Fife 2009-03-20
Кино The Good Humor Man Smelly Bob 2008-02-19
Кино В пролёте Peter Bretter 2008-04-17
Кино Немножко беременна Jason 2007-06-01
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Series Как я встретил вашу маму Marshall Eriksen 2005-09-19
Series How I Met Your Mother Marshall Eriksen 2005-09-19
Кино LolliLove Jason 2004-11-21
Кино 11:14 Leon (Paramedic #1) 2003-05-16
Кино Чуваки Sam Schechter 2002-02-01
Series Undeclared Eric 2001-09-25
Series Шпионка Unknown 2001-09-30
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Хулиганы и ботаны Nick Andopolis 1999-09-25
Series Гриффины Marshall Eriksen (voice) 1999-01-31
Кино Dead Man on Campus Kyle 1998-08-21
Кино Не могу дождаться Matt 1998-06-12
Кино Панк из Солт-Лейк-Сити Mike 1998-09-24
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Церемония вручения премии «Оскар» Jason Segel 1953-03-18