Image of Timothy Hutton

Timothy Hutton

From Wikipedia, the free encyclopedia. Timothy Tarquin Hutton (born August 16, 1960) is an American actor. He is the youngest actor to win the Academy Award for Best Supporting Actor, which he won at the age of 20 for his performance as Conrad Jarrett in Ordinary People (1980). He currently stars as Nathan "Nate" Ford on the TNT series Leverage. Description above from the Wikipedia article Timothy Hutton, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 16, 1960 в Malibu, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
67
Впервые появился:
на movie Beautiful Boy
Последний проект:
Кино #Хоррор 2015-11-20
Известный в фильмах
Poster of Воздействие
Poster of Денежные короли
Poster of Временная секретарша
Poster of A Long Way Home
Фильмография
Кино The Long Home 2018
Кино Beautiful Boy Dr. Brown 2018
Series Преступление по-американски Russ Skokie 2015-03-05
Кино #Хоррор Dr. White 2015-11-20
Кино Громче слов Bruce Komiske 2013-10-11
Кино Multiple Sarcasms Gabriel 2010-05-07
Кино Призрак Sidney Kroll 2010-02-12
Кино Комната смерти Crawford Haines 2009-01-16
Кино Это развод! Ian 2009-12-04
Кино Brief Interviews with Hideous Men Professor Adams / Subject #30 2009-01-19
Кино Брокен Хилл George McAlpine 2009-09-11
Кино Отражения Tom 2008-06-24
Series Воздействие Nathan Ford 2008-12-07
Кино Роскошная жизнь Charlie Bragg 2008-09-08
Кино Алфавитный Убийца Richard Ledge 2008-11-07
Кино Последняя Мимзи Вселенной David Wilder 2007-02-09
Кино Стёртая реальность Gary Fields 2007-02-12
Кино Stephanie Daley Paul 2006-01-21
Кино Avenger Frank McBride 2006-04-09
Кино Последний отпуск Matthew Kragen 2006-01-13
Series Похищенный 2006-09-20
Кино Ящик Ковака David Norton 2006-07-18
Кино Off the Black Mr. Tibbel 2006-12-08
Кино Ложное искушение Thomas Wilson 2006-12-11
Кино Heavens Fall Samuel Leibowitz 2006-07-20
Кино 5ive Days to Midnight J.T. Neumeyer 2004-01-01
Series Пять дней до полуночи J.T. Neumeyer 2004-06-07
Кино Доктор Кинси Paul Gebhard 2004-09-04
Кино Тайное окно Ted Milner 2004-03-12
Кино Sunshine State Jack Meadows 2002-06-21
Кино WW 3 Larry Sullivan 2001-07-12
Series Тайны Ниро Вульфа Archie Goodwin (28 episodes, 2000-2002) 2001-04-22
Кино Deterrence Marshall Thompson 2000-03-10
Кино Just One Night Isaac Alder 2000-09-26
Кино Генеральская дочь Col. William Kent 1999-06-18
Кино Денежные короли Frankie 1998-12-04
Кино Aldrich Ames : Traitor Within 1998-11-29
Кино Ночной убийца John Larkin 1997-11-23
Кино City of Industry Lee Egan 1997-03-14
Кино Изображая Бога Raymond Blossom 1997-10-17
Кино Красивые девушки Willie Conway 1996-02-09
Кино The Substance of Fire Martin Geldhart 1996-09-11
Кино Mr. and Mrs. Loving Richard Loving 1996-03-13
Кино Французский поцелуй Charlie 1995-05-05
Кино The Last Word Martin Ryan 1995-08-27
Кино Временная секретарша Peter Derns 1993-02-12
Кино Темная половина Thad Beaumont / George Stark 1993-04-23
Кино The Donner Party voice 1992-10-28
Кино Q & A Asst. Dist. Atty. Aloysius 'Al' Francis Reilly 1990-04-27
Кино Вешние воды Dimitri Sanin 1989-10-21
Кино Betrayed Juggler at the fair 1988-08-26
Кино Everybody's All-American Donnie 'Cake' 1988-11-04
Кино A Time of Destiny Jack 1988-04-22
Кино Made in Heaven Mike Shea/Elmo Barnett 1987-11-06
Кино Агенты Сокол и Снеговик Christopher Boyce 1985-01-25
Кино Turk 182! Jimmy Lynch 1985-02-15
Кино Iceman Doctor Stanley Shephard 1984-04-13
Кино Daniel Daniel Isaacson 1983-08-26
Кино A Long Way Home Donald Branch Booth 1981-12-06
Кино Отбой Cadet Major Brian Moreland 1981-12-20
Кино Father Figure Jim 1980-10-26
Кино Обыкновенные люди Conrad Jarrett 1980-09-19
Кино Friendly Fire John Mullen 1979-01-01
Кино Zuma Beach Art 1978-09-27
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20