Image of Faye Dunaway

Faye Dunaway

From Wikipedia, the free encyclopedia. Faye Dunaway (born January 14, 1941) is an American actress. Dunaway won an Academy Award for Best Actress for her performance in Network (1976) after receiving previous nominations for the critically acclaimed films Bonnie and Clyde (1967) and Chinatown (1974). She has starred in a variety of films, including The Thomas Crown Affair (both the 1968 and 1999 versions), The Towering Inferno (1974), Three Days of the Condor (1975), and Mommie Dearest (1981). Description above from the Wikipedia article Faye Dunaway, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 14, 1941 в Bascom, Florida, USA
Кино / ТВ Кредиты:
100
Впервые появился:
на series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
Кино БайБайМэн 2017-01-12
Известный в фильмах
Poster of Flick
Poster of Albino Alligator
Poster of The Handmaid's Tale
Poster of Voyage of the Damned
Фильмография
Кино БайБайМэн Widow Redmon 2017-01-12
Series The Starlet 2016
Кино Master Class 2014-12-01
Кино A Family Thanksgiving Gina 2010-11-06
Кино Проклятые воды Odette Simone 2009-03-28
Кино 21 and a Wake-Up Major Rose Thorn 2009-10-30
Кино La rabbia Madre 2008-02-28
Кино Revolution! The Making of 'Bonnie and Clyde' Herself 2008-03-25
Кино Flick Lt. McKenzie 2008-10-03
Кино Генное поколение Dr. Josephine Hayden 2007-01-01
Кино Клуб «Кошечка» Edith Birnbaum 2007-01-01
Кино Пандемия Governor Lillian Schaefer 2007-05-27
Кино Cut Off Marilyn Burton 2006-01-01
Кино Rain Isabel Hudson 2006-04-20
Series Анатомия страсти Unknown 2005-03-27
Кино Ghosts Never Sleep Kathleen Dolan 2005-04-01
Кино Last Goodbye 2004-04-30
Кино Jennifer's Shadow Mary Ellen Cassi 2004-01-01
Кино Anonymous Rex Shin 2004-11-19
Кино El padrino Atty. Gen. Navarro 2004-09-27
Кино Back When We Were Grownups Tina 2004-11-21
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Blind Horizon Ms. K 2003-12-14
Кино Сладкая парочка Betty Miller 2002-04-22
Кино The Yellow Bird Aurora Beavis 2002-06-06
Кино Правила секса Mrs. Denton 2002-10-11
Series Шпионка Unknown 2001-09-30
Series Soul Food Unknown 2000-06-28
Кино Ярды Kitty Olchin 2000-04-27
Кино Running Mates Meg Gable 2000-08-13
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Кино Love Lies Bleeding Josephine 1999-06-23
Кино Афёра Томаса Крауна The Psychiatrist 1999-08-06
Кино Жанна Д'Арк Yolande of Aragon 1999-10-18
Кино Джиа Wilhelmina Cooper 1998-01-31
Кино Rebecca Mrs. Van Hopper 1997-01-05
Кино Drunks Becky 1997-03-14
Кино En brazos de la mujer madura Condesa 1997-04-11
Кино The Twilight of the Golds Phyllis Gold 1996-03-22
Кино Albino Alligator Janet Boudreaux 1996-09-09
Кино Появляется Данстон Mrs. Dubrow 1996-01-12
Кино The People Next Door Ellen Morse 1996-10-01
Кино The Chamber Lee Cayhall Bowen 1996-10-11
Кино A Family Divided Karen billingsley 1995-01-22
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Кино Дон Жуан де Марко Marilyn Mickler 1994-10-01
Кино Аризонская мечта Elaine Stalker 1993-01-06
Кино Временная секретарша Charlene Towne 1993-02-12
Series It Had to Be You Laura Scofield 1993-09-19
Кино Lahav Hatzui Faye Milano 1992-09-30
Кино Scorchers Thais 1991-07-07
Кино The Handmaid's Tale Serena Joy 1990-03-09
Кино Два Джейка Evelyn Mulwray (voice) 1990-08-10
Кино Silhouette Samantha Kimball 1990-11-28
Кино On a Moonlit Night Mrs. Colbert 1989-09-05
Кино Wait until spring Bandini 1989-11-01
Кино Cold Sassy Tree Love Simpson Blakeslee 1989-10-16
Кино La partita Contessa Matilda Von Wallenstein 1988-05-01
Кино Burning Secret Sonya 1988-12-23
Кино Midnight Crossing Helen Barton 1988-05-13
Кино Казанова Madame D'Urfe 1987-03-01
Кино Пьянь Wanda Wilcox 1987-09-02
Кино Beverly Hills Madam Lil Hutton 1986-04-06
Кино Горе невинным Rachel Argyle 1985-02-01
Кино Тринадцать за столом Jane Wilkinson / Charlotta Adams 1985-09-19
Кино Supergirl: The Making of the Movie Herself / Selena 1984-01-01
Series Ellis Island Unknown 1984-11-01
Кино Ellis Island Maud Charteris 1984-11-11
Кино Супергёрл Selena 1984-11-19
Кино The Wicked Lady Lady Barbara Skelton 1983-04-21
Кино Evita Peron Eva 'Evita' Duarte Peron 1981-02-23
Кино Mommie Dearest Joan Crawford 1981-09-18
Кино Первый смертный грех Barbara Delaney 1980-10-03
Кино The Champ Annie 1979-07-10
Кино Глаза Лоры Марс Laura Mars 1978-08-02
Кино Voyage of the Damned Denise Kreisler 1976-12-22
Кино Телесеть Diana Christensen 1976-11-01
Кино The Disappearance of Aimee Sister Aimee Semple McPherson 1976-11-17
Кино Три дня Кондора Kathy Hale 1975-09-24
Кино Китайский квартал Evelyn Cross Mulwray 1974-06-20
Кино After the Fall 1974-01-02
Кино Четыре мушкетера Milady 1974-10-31
Кино Вздымающийся ад Susan 1974-12-14
Кино Oklahoma Crude Lena Doyle 1973-07-03
Кино Три мушкетера Lady de Winter 1973-12-11
Кино La maison sous les arbres Jill 1971-06-09
Кино Док Katie Elder 1971-08-01
Кино Hogan's Goat Kathleen Stanton 1971-10-18
Series Коломбо Unknown 1971-09-15
Кино Маленький большой человек Mrs. Louise Pendrake 1970-12-14
Кино Puzzle of a Downfall Child Lou Andreas Sand 1970-12-16
Кино The Arrangement Gwen 1969-11-18
Кино The Extraordinary Seaman Jennifer Winslow 1969-12-11
Кино Афера Томаса Крауна Vicki Anderson 1968-06-19
Кино Amanti 1968-12-19
Кино Бонни и Клайд Bonnie Parker 1967-07-18
Кино Hurry Sundown Lou McDowell 1967-02-09
Кино The Happening Sandy 1967-03-01
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24