Image of Jamie Harris

Jamie Harris

Tudor St. John "Jamie" Harris (born 15 May 1963) is an English actor. He is the son of actor Richard Harris and socialite Elizabeth Rees-Williams. His two brothers are actor Jared Harris and director Damian Harris.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 15, 1963 в England - UK
Кино / ТВ Кредиты:
30
Впервые появился:
на series Великие люди Голливуда 1977-08-04
Последний проект:
Кино The Frontier 2016-11-08
Известный в фильмах
Poster of Агенты «Щ.И.Т.»
Poster of Белый воротничок
Poster of Касл
Poster of The Big Heist
Фильмография
Кино The Frontier Flynn 2016-11-08
Кино Рыцарь кубков Burglar 2015-02-08
Кино Blood Ransom Bill 2014-10-31
Series Агенты «Щ.И.Т.» Gordon 2013-09-24
Кино Два Джека 2012-08-23
Series Город мечты Nicky Grillo 2012-03-30
Кино The Green Hornet Popeye 2011-01-14
Кино Восстание Планеты обезьян Rodney 2011-08-03
Series Американская история ужасов Franklin 2011-10-05
Кино Боже, благослови Америку! American Superstarz Judge 2011-09-09
Кино Славный малый Patrick Lane 2010-10-07
Кино Ночь демонов Nigel 2009-08-30
Series Касл Adam Ferguson 2009-03-08
Кино Адреналин 2: Высокое напряжение Talk Show Host 2009-04-16
Series Белый воротничок Elliott Richmond 2009-10-23
Кино Knife Edge Derek 2009-10-23
Series Жизнь как приговор Unknown 2007-09-26
Кино Престиж Sullen Warder 2006-10-19
Кино Лемони Сникет: 33 несчастья Hook-Handed Man 2004-12-16
Кино Избранный Stick 2001-01-01
Кино The Big Heist Frankie Burke 2001-06-10
Кино The Next Big Thing Deech Scumble 2001-07-07
Кино Забытая рота Sergent Gaedeke 2001-12-02
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Кино Made Men Royce 1999-06-11
Кино The Lost Son Hopper 1999-06-25
Кино Suicide, the Comedy Matt Hirsch 1998-01-01
Кино Touch Me Link 1997-09-05
Кино Во имя отца Deptford Jim 1993-12-12
Series Великие люди Голливуда Unknown 1977-08-04