Image of John C. McGinley

John C. McGinley

John Christopher McGinley (born August 3, 1959) is an American actor, most notable for his roles as Perry Cox in Scrubs, Bob Slydell in Office Space, and Sergeant Red O'Neill in Oliver Stone's Platoon. He has also written and produced for television and film. Apart from acting, McGinley is also an author and a spokesperson for the National Down Syndrome Society. Description above from the Wikipedia article John C. McGinley, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 3, 1959 в New York City - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
79
Впервые появился:
на movie Взвод 1986-12-18
Последний проект:
Series Back 2018
Известный в фильмах
Poster of 42
Poster of Я, Алекс Кросс
Poster of Черная метка
Poster of Клиника
Фильмография
Series Back Unknown 2018
Кино Битва полов 2017-09-22
Кино Эксперимент «Офис» Wendell Dukes 2016-03-17
Кино Охота на работу Diller 2016-03-25
Кино Малыш-каннабис John Grefard 2014-04-18
Кино Открыватели Bill Birch 2014-05-16
Кино Watercolor Postcards Merlin 2013-01-01
Кино 42 Red Barber 2013-04-12
Series Ground Floor Remington Stewart Mansfield 2013-11-14
Кино Я, Алекс Кросс Richard Brookwell 2012-10-18
Series Dan Vs. Fake Dan 2011-01-01
Series Scrubs: Interns Unknown 2009-02-03
Кино Супермен/Бэтмен: Враги общества Metallo (voice) 2009-09-29
Кино The Face Is Familiar 2009-06-08
Кино Вечеринка Jim 2008-06-03
Кино Ну что, приехали: Ремонт Chuck Mitchell, Jr. 2007-04-04
Кино Реальные кабаны Highway Patrolman 2007-03-02
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Series WordGirl Unknown 2007-09-07
Кино Мозги набекрень Jerry Dupree 2006-05-09
Кино Two Tickets to Paradise Mark 2006-01-01
Series Talkshow with Spike Feresten Unknown 2006-09-16
Series American Dragon: Jake Long Unknown 2005-01-21
Кино Чужая планета Narrator 2005-05-14
Series Гетто Unknown 2005-11-06
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Идентификация George York 2003-04-25
Series Spider-Man: The New Animated Series Richard Damien 2003-07-11
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Ким Пять-с-плюсом Unknown 2002-06-07
Кино Шоссе Johnny the Fox 2002-01-01
Кино Stealing Harvard Detective Charles 2002-09-13
Кино Crazy As Hell Parker 2002-10-23
Кино It's a Very Merry Muppet Christmas Movie Dr. Perry Cox 2002-11-29
Series Clone High Unknown 2002-11-02
Кино Животное Sgt. Sisk 2001-06-01
Series Клиника Perry Cox 2001-10-02
Series Комната кошмаров Unknown 2001-08-01
Кино Остаться в живых 2000-01-01
Кино Убрать Картера Con McCarty 2000-10-06
Кино Танго втроём Strauss 1999-10-22
Кино Офисное пространство Bob Slydell 1999-02-19
Кино Каждое воскресенье Jack Rose 1999-12-16
Кино Target Earth FBI Agent Vincent Naples 1998-01-01
Кино Войны Пентагона Col. J.D. Bock 1998-02-28
Кино Truth or Consequences, N.M. Eddie Grillo 1997-01-01
Series Практика Unknown 1997-03-04
Кино Colin Fitz Groundskeeper 1997-01-01
Кино Нечего терять Davis "Rig" Lanlow 1997-07-18
Кино Острота Ощущений Edgler Foreman Vess 1997-08-05
Кино Вызов Detective Strode 1996-11-06
Кино Скала Marine Captain Hendrix 1996-06-06
Кино Johns Danny Cohen 1996-12-10
Кино Mother Carl 1996-12-25
Кино Семь California 1995-09-22
Кино Born to Be Wild Max Carr 1995-03-31
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Кино Никсон Earl in Training Film 1995-12-22
Кино Патрульная машина 54 Officer Francis Muldoon 1994-01-28
Кино В смертельной опасности MacGruder 1994-02-18
Кино Wagons East! Julian 1994-08-26
Кино Мамины дети Mr. Fogel, Teacher 1994-03-17
Кино Игра На Выживание John Griffin 1994-04-15
Кино Watch It Rick 1993-03-26
Кино Hear No Evil Mickey O'Malley 1993-03-26
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино Последний изгой Wills 1993-10-30
Кино Little Noises Stu 1992-04-24
Кино Article 99 Dr. Rudy Bobrick 1992-03-13
Кино Полуночная чистка Major Griffin 1992-04-24
Кино Горец 2: Оживление David Blake 1991-01-30
Кино На гребне волны FBI Agent Ben Harp 1991-07-12
Кино Lost Angels Dr. Farmer 1989-05-05
Кино Создатели тени Capt. Richard Schoenfield, MD 1989-10-20
Кино Рождённый четвёртого июля Official #1 - Democratic Convention, Pushing Wheelchair 1989-12-20
Кино Clinton and Nadine Turner 1988-05-04
Кино Talk Radio Stu 1988-12-21
Кино Уолл-стрит Marvin 1987-12-10
Кино Взвод Sergeant Red O'Neill 1986-12-18