Image of Elisabeth Röhm

Elisabeth Röhm

From Wikipedia, the free encyclopedia. Elisabeth Röhm (born April 28, 1973) is a German-born American television actress. She is best known for playing the Assistant District Attorney Serena Southerlyn in the American TV series Law & Order, and as Detective Kate Lockley in the TV series Angel. Description above from the Wikipedia article Elisabeth Röhm, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 28, 1973 в Düsseldorf, Germany
Кино / ТВ Кредиты:
49
Впервые появился:
на series Закон и порядок 1990-09-13
Последний проект:
Кино The Tribes of Palos Verdes 2017-12-01
Известный в фильмах
Poster of Беверли-Хиллз 90210: Новое поколение
Poster of Менталист
Poster of Герои
Poster of Закон и порядок
Фильмография
Кино The Tribes of Palos Verdes 2017-12-01
Series TV Revolution Unknown 2017
Кино Его собачье дело Anne Phillips 2017-06-08
Кино Trafficked Rachel Anderson 2017-10-06
Series Eureka Street Max 2016
Кино The Reluctant Nanny Louisa Lee 2016-01-07
Кино Everlasting Jessie's Mom 2016-02-13
Кино Кровный отец Ursula 2016-08-11
Кино Love Is All You Need? Reverend Rachel 2016-03-05
Series Сталкер Amanda Taylor 2015-01-27
Кино Ривер 9 Grace Rivers 2015-06-30
Кино Джой Peggy 2015-12-24
Кино Мега-акула против Меха-акулы Rosie Gray 2014-01-28
Кино Забыть и простить Anna Walker 2014-03-13
Кино A Christmas Kiss II Priscilla Hall 2014-12-13
Series Последний корабль Allison Shaw 2014-06-22
Кино Фотолаборатория Rachel 2013-03-10
Кино Офицер ранен Alexandra Callahan 2013-01-22
Кино In the Dark Ali 2013-01-12
Кино Светло-зелёный Katherine 2013-03-17
Кино Скрывающиеся Lynn 2013-07-26
Кино American Hustle Dolly Polito 2013-12-20
Кино Афера по-американски Dolly Polito 2013-12-12
Кино Aftermath Rebecca Fiorini 2013-11-01
Кино Транзит Robyn 2012-01-02
Series Красавица и чудовище Dana Landon 2012-10-11
Кино Озеро страха 4 Sheriff Theresa Giove 2012-09-29
Кино Погоня Lorna Price 2011-09-22
Кино Рождественский поцелуй Priscilla Hall 2011-11-12
Series Беверли-Хиллз 90210: Новое поколение Unknown 2009-01-02
Кино Преступления прошлого Josephine Sparrow 2009-01-01
Кино Desperate Escape 2009-11-30
Кино The Kreutzer Sonata Abigail 2008-06-20
Series Менталист Unknown 2008-09-23
Кино Ghost Image Jennifer Zellan 2007-01-01
Series Big Shots Unknown 2007-09-27
Series Хроники будущего Unknown 2007-08-03
Кино Amber's Story Donna Whitson 2006-09-04
Series Герои Lauren Gilmore 2006-09-25
Кино FBI: Negotiator Laura Martin 2005-10-24
Кино Мисс Конгениальность 2: Прекрасна и опасна Agent Janet McKaren 2005-03-11
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Bull Alison Jeffers 2000-08-15
Кино Шестидесятые Amanda Stone 1999-02-07
Series Ангел Unknown 1999-10-05
Series Fantasy Island Unknown 1998-09-26
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Закон и порядок Serena Southerlyn 1990-09-13