Image of Virginia Madsen

Virginia Madsen

From Wikipedia, the free encyclopedia. Virginia Madsen (born September 11, 1961 height 5' 5" (1,65 m)) is an American actress and documentary film producer. She came to fame during the 1980s, having appeared in several films aimed at a teenage audience. Two decades later, she had an Academy Award and Golden Globe-nominated role in the 2004 film Sideways.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 11, 1961 в Chicago - Illinois - USA
Кино / ТВ Кредиты:
98
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Золотой глобус» 1944-01-20
Последний проект:
Кино Burn Your Maps 2017-03-17
Известный в фильмах
Poster of На обочине
Poster of C.S.I.: Майами
Poster of Дефективный детектив
Poster of Благодетель
Фильмография
Кино Burn Your Maps Victoria 2017-03-17
Series Последний кандидат Kimble Hookstraten 2016-09-21
Кино Уолтер Karen 2015-03-13
Кино Grace Stirs Up Success Mrs. Thomas 2015-06-23
Кино Восставшие мертвецы Maggie 2015-03-27
Кино Джой Carrie 2015-12-24
Кино Lost Boy Laura Harris 2015-07-25
Кино Дикая природа Джеймса Abigail Charm 2014-03-09
Кино Jake Squared Beth 2014-08-15
Кино Искусство любви Abigail Carver 2013-01-04
Кино Сумасшедший вид любви Augusta 2013-05-31
Кино Анна Николь Virgie Arthur 2013-06-29
Series Ведьмы Ист-Энда Penelope Gardiner 2013-10-06
Кино The Hot Flashes Clementine Winks 2013-07-12
Кино Hornet's Nest Judy Hammer 2012-03-31
Кино Третий Акт Mrs. O'Neil 2012-07-06
Кино Красная шапочка Suzette 2011-03-11
Series Ад на колeсах Hannah Durant 2011-11-06
Кино Гениальный папа Lorraine 2010-02-14
Series Scoundrels Cheryl West 2010-06-20
Кино Чудо-женщина Hippolyta (voice) 2009-03-03
Кино Призраки в Коннектикуте Sara Campbell 2009-03-27
Кино В одно ухо влетело Charlotte 2008-07-04
Кино Роковое число 23 Agatha Sparrow / Fabrizia 2007-02-23
Кино Ripple Effect Sherry 2007-06-21
Кино Cutlass Robin 2007-10-09
Кино Being Michael Madsen Herself 2007-09-28
Кино Огненная стена Beth Stanfield 2006-02-10
Кино Компаньоны Dangerous Woman 2006-06-09
Series Воры Экстра класса 2006-09-19
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Кино Астронавт Фармер Mrs Farmer 2006-10-15
Series I Love the '90s: Part Deux 2005-01-17
Кино Стюарт Литтл 3: Зов природы The Beast 2005-07-14
Кино На обочине Maya 2004-10-22
Кино Brave New Girl Wanda Lovell 2004-04-25
Series Лига справедливости: Без границ Unknown 2004-07-31
Кино Tempted Emma Burke 2003-03-10
Кино Complicated Women Herself 2003-05-06
Кино Artworks Emma Becker 2003-01-01
Кино Никто не знает ничего 2003-10-01
Series Spider-Man: The New Animated Series Silver Sable 2003-07-11
Series Юные Титаны Unknown 2003-07-19
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Кино American Gun Penny Tillman 2002-06-13
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Boomtown Unknown 2002-09-29
Series American Dreams 2002-09-29
Кино Lying in Wait Vera Miller 2001-03-15
Кино Almost Salinas Clare 2001-04-01
Кино Crossfire Trail Anne Rodney 2001-01-21
Кино Highlander 2: To Be or Not to Be a Sequel Herself 2001-10-23
Кино Full Disclosure Brenda Hopkins 2001-05-15
Кино Just Ask My Children Brenda Kniffen 2001-09-10
Кино After Sex Traci 2000-01-01
Кино The Florentine Molly 1999-01-01
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Кино Призрак дома на холме Jane 1999-07-23
Series Бухта Доусона Unknown 1998-01-20
Кино Ambushed Lucy Monroe 1998-06-20
Series Практика Unknown 1997-03-04
Кино The Apocalypse Watch Karin De Vries 1997-03-02
Кино Благодетель Jackie Lemancyzk 1997-11-18
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Призраки Миссисипи Dixie DeLaughter 1996-12-20
Кино Пророчество Katherine Henley 1995-09-01
Series Звездный путь: Вояджер Unknown 1995-01-16
Кино Caroline at Midnight Susan Prince 1994-01-26
Кино Blue Tiger Gina Hayes 1994-04-03
Кино Bitter Vengeance Annie Westford 1994-07-28
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино Becoming Colette Polaire 1992-09-22
Кино Кэндимэн Helen Lyle 1992-10-16
Кино Ironclads Betty Stuart 1991-03-11
Кино Горец 2: Оживление Louise Marcus 1991-01-30
Кино Victim Of Love Carla Simmons 1991-05-05
Кино Love Kills Rebecca Bishop 1991-11-13
Кино Горячее местечко Dolly Harshaw 1990-10-12
Кино Third Degree Burn Anne Scholes 1989-05-28
Кино Heart Of Dixie Delia June Curry 1989-08-25
Кино Mr. North Sally Boffin 1988-07-22
Кино Gotham Rachel Carlyle 1988-08-21
Кино Hot to Trot Allison Rowe 1988-08-26
Кино Long Gone Dixie Lee Boxx 1987-05-23
Series Неразгаданные тайны 1987-01-20
Кино Танец смерти Yolanda Caldwell 1987-10-02
Кино Zombie High Andrea Miller 1987-10-02
Кино Fire with Fire Lisa 1986-05-09
Кино Modern Girls Kelly 1986-11-07
Series Детективное агентство «Лунный свет» Unknown 1985-03-03
Кино The Hearst and Davies Affair Marion Davies 1985-01-14
Кино Creator Barbara Spencer 1985-09-20
Кино Electric Dreams Madeline Robistat 1984-07-20
Кино Дюна Princess Irulan 1984-12-14
Кино Класс Lisa 1983-07-22
Series Автостопщик Unknown 1983-11-01
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20