Image of Traylor Howard

Traylor Howard

From Wikipedia, the free encyclopedia. Traylor Elizabeth Howard (born June 14, 1966) is an American actress. She is best known for her roles as Sharon Carter on the television series Two Guys and a Girl, and Natalie Teeger on the USA Network series Monk. Description above from the Wikipedia article Traylor Howard, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 14, 1966 в Orlando, Florida, USA
Кино / ТВ Кредиты:
12
Впервые появился:
на series Лоис и Кларк: Новые приключения Супермена 1993-09-12
Последний проект:
Кино Сын маски 2005-02-18
Известный в фильмах
Poster of Дефективный детектив
Poster of First Monday
Poster of Женская бригада
Poster of Грязная работа
Фильмография
Кино Сын маски Tonya Avery 2005-02-18
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series First Monday Unknown 2002-01-15
Series Bram & Alice Alice O'Connor 2002-10-06
Series Дефективный детектив Natalie Teeger 2002-07-12
Series Женская бригада Unknown 2001-01-07
Кино Я, снова я и Ирэн Layla 2000-06-22
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Series Два парня и девушка Sharon Carter 1998-03-10
Кино Грязная работа Kathy 1998-06-12
Series Boston Common Joy Byrnes 1996-03-21
Series Лоис и Кларк: Новые приключения Супермена Unknown 1993-09-12