Image of Patricia Arquette

Patricia Arquette

Patricia T. Arquette (born April 8, 1968) is an American actress and director. She played the lead character in the supernatural drama series Medium for which she won the Primetime Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Drama Series. Description above from the Wikipedia article Patricia Arquette, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 8, 1968 в Chicago - Illinois - USA
Кино / ТВ Кредиты:
60
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Подражатель 2015-12-04
Известный в фильмах
Poster of Нация фастфуда
Poster of Клад
Poster of Стигмата
Poster of Ночное дежурство
Фильмография
Кино Подражатель Rose 2015-12-04
Series CSI: Киберпространство Special Agent Avery Ryan 2015-03-04
Series Очень позднее шоу с Джеймсом Корденом Herself 2015-03-23
Кино Джентльмен грабитель Tina 2014-04-22
Кино 9 Kisses Woman in Park 2014-12-11
Кино Отрочество Mom 2014-06-05
Кино Виджай и я Julia 2013-08-08
Кино Girl in Progress Ms. Armstrong 2012-05-11
Кино Умопомрачительные фантазии Чарли Свона-третьего Izzy 2012-11-15
Series Подпольная империя Sally Wheet 2010-09-19
Кино Certifiably Jonathan 2007-03-01
Кино Нация фастфуда Cindy 2006-05-16
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Series Медиум Allison Dubois 2005-01-03
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Celebrities Uncensored Unknown 2003-06-04
Кино Клад Miss Kathryn Barlow 2003-04-18
Кино Маленькие пальчики Lucy 2003-09-08
Кино Searching for Debra Winger Herself 2002-07-13
Кино Метка Scarlett 2002-09-07
Кино Звериная натура Lila Jute 2001-05-18
Series Ричард и Джуди Unknown 2001-11-26
Series Good Day Live Unknown 2001-09-17
Series C.S.I. Место преступления Avery Ryan 2000-10-06
Кино Никки, дьявол - младший Valerie Veran 2000-11-10
Кино Стигмата Frankie Paige 1999-09-10
Кино Воскрешая мертвецов Mary Burke 1999-10-22
Series Закон и порядок. Специальный корпус Jeannie Kerns 1999-09-20
Кино Goodbye Lover Sandra Dunmore 1998-05-01
Кино The Hi-Lo Country Mona 1998-12-30
Кино Шоссе в Никуда Renee Madison 1997-01-15
Кино Ночное дежурство Katherine 1997-01-31
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Pretty as a Picture: The Art of David Lynch Herself 1997-10-14
Кино Infinity Arline Greenbaum 1996-10-04
Кино Не будите спящую собаку Nancy Coplin 1996-03-22
Кино Секретный агент Winnie 1996-11-08
Кино Beyond Rangoon Laura Bowman 1995-05-24
Кино Святые узы брака Havana 1994-04-08
Кино Эд Вуд Kathy O'Hara 1994-09-27
Кино Впереди одни неприятности Kit Califano 1993-01-09
Кино Ethan Frome Mattie 1993-03-12
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Настоящая любовь Alabama Whitman 1993-09-09
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Inside Monkey Zetterland Grace 1992-09-12
Кино Dillinger Polly Hamilton 1991-01-06
Кино Wildflower Alice Guthrie 1991-12-03
Кино Prayer of the Rollerboys Casey 1991-03-21
Кино Индеец-беглец Dorothy 1991-05-19
Кино Made in Hollywood Tammy 1990-01-01
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Кино Дядюшка Бак Additional Voices (voice) 1989-08-16
Кино Far North Jilly 1988-11-09
Кино Pretty Smart 1987-03-13
Кино Кошмар на улице Вязов 3: Воины сна Kristen Parker 1987-02-27
Кино Daddy Stacy 1987-04-14
Series Thirtysomething Unknown 1987-09-29
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Сегодня Unknown 1952-01-14