Image of John C. Reilly

John C. Reilly

John Christopher Reilly (born May 24, 1965), better known as John C. Reilly is an American film and theatre actor. Debuting in Casualties of War in 1989, he is one of several actors whose careers were launched by Brian De Palma. To date, he has appeared in more than fifty films, including three separate films in 2002, each of which was nominated for the Academy Award for Best Picture. He was nominated for an Academy Award for Best Supporting Actor for his role in Chicago and a Grammy Award for the song "Walk Hard", which he performed in Walk Hard: The Dewey Cox Story. Description above from the Wikipedia article John C. Reilly, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 24, 1965 в Chicago, Illinois, USA
Кино / ТВ Кредиты:
83
Впервые появился:
на movie Frank's Book
Последний проект:
Кино Конг: Остров черепа 2017-03-08
Известный в фильмах
Poster of Стражи Галактики
Poster of Ральф
Poster of Тонкая красная линия
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино Frank's Book Frank 2018
Кино Конг: Остров черепа Hank Marlow 2017-03-08
Кино Зверопой Eddie (voice) 2016-11-23
Кино Bagboy Dr. Steve Brule 2015-02-21
Кино Страшные сказки King of Longtrellis 2015-05-14
Кино Les Cowboys L'Américain 2015-05-21
Кино Лобстер Robert, Lisping Man 2015-10-08
Кино Развлечения John 2015-08-11
Кино Медведи Narrator 2014-04-17
Кино Стражи Галактики Corpsman Dey 2014-07-30
Кино Если твоя девушка – зомби Maury Slocum 2014-08-15
Series Stone Quackers Officer Barry 2014-10-27
Кино Rubberhead 2014-11-18
Кино Телеведущий: И снова здравствуйте ghost of General Thomas J. "Stonewall" Jackson 2013-12-18
Кино Tim and Eric's Billion Dollar Movie Taquito 2012-03-02
Кино Диктатор Clayton 2012-05-15
Кино 8 David Blankenhorn 2012-03-03
Кино Ральф Wreck-It Ralph (voice) 2012-11-01
Кино Борьба за ваше право 2011-04-22
Кино Совсем не бабник Dean Ziegler 2011-02-11
Кино Терри Mr. Fitzgerald 2011-07-01
Кино Резня Michael 2011-09-16
Кино Что-то не так с Кевином Franklin 2011-09-28
Series Check It Out! with Dr. Steve Brule Dr. Steve Brule 2010-05-16
Кино ЭкстраМен Gershon Gruen 2010-08-01
Кино Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Chrimbus Special Dr. Steve Brule 2010-10-22
Кино Сайрус John 2010-06-18
Кино История одного вампира Larten Crepsley 2009-10-23
Кино Девять 5 (voice) 2009-08-19
Кино Сводные братья Dale Doback 2008-07-25
Кино Largo 2008-02-01
Кино Повышение Richard Wehlner 2008-06-06
Series Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Dr. Steve Brule 2007-02-11
Кино Взлеты и падения: История Дьюи Кокса Dewey Cox 2007-12-21
Кино Ricky Jay plays poker himself 2007-02-13
Кино Год собаки Al 2007-04-13
Кино Компаньоны Lefty 2006-06-09
Кино Рики Бобби: Король дороги Cal Naughton, Jr. 2006-08-04
Кино Выбор судьбы Sasquatch 2006-11-22
Кино Are You the Favorite Person of Anybody? 2005-01-23
Series Kathy Griffin: My Life on the D-List Unknown 2005-08-03
Кино Темная вода Mr. Murray 2005-06-27
Series Cracking Up Unknown 2004-03-09
Кино Авиатор Noah Dietrich 2004-12-17
Кино Аферисты Richard Gaddis 2004-10-07
Кино Управление гневом Older Arnie Shankman (uncredited) 2003-04-11
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Хорошая девочка Phil Last 2002-01-12
Кино Банды Нью-Йорка Happy Jack Mulraney 2002-12-14
Кино Чикаго Amos Hart 2002-12-26
Кино Часы Dan Brown 2002-12-27
Кино Юбилей Mac Forsyth 2001-05-15
Кино Идеальный шторм Dale " Murp " Murphy 2000-03-15
Кино The Settlement Pat 1999-01-01
Кино Магнолия Jim Kurring 1999-12-08
Кино Нецелованная Gus 1999-04-09
Кино Ради любви к игре Gus Sinski 1999-09-17
Кино Тонкая красная линия Sgt. Maynard Storm 1998-12-25
Кино Chicago Cab Steve 1997-01-01
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Ночи в стиле буги Reed Rothchild 1997-09-11
Кино Ночное дежурство Bill Davis 1997-01-31
Кино Роковая восьмерка John Finnegan 1996-02-28
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Boys Officer Kellogg Curry 1996-05-10
Кино Долорес Клэйборн Const. Frank Stamshaw 1995-03-24
Кино Georgia Herman 1995-05-19
Кино Дикая река Terry 1994-09-30
Кино Что гложет Гилберта Грейпа? Tucker Van Dyke 1993-12-17
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино В опасности Jim Jr. 1992-09-04
Кино Хоффа Pete Connelly 1992-12-25
Кино Тени и туман Cop at police station 1991-12-05
Кино Состояние Исступления Stevie McGuire 1990-09-14
Кино Дни грома Buck Bretherton 1990-06-27
Кино Военные потери Private Herbert Hatcher 1989-08-18
Кино Мы не ангелы Young Monk 1989-12-15
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Series Ниро Вульф Unknown 1983-05-28
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18